Mobiheat mobiele elektrische verwarming beste product 2012

Naast de onderscheiding van “beste product van het jaar 2012” werd de mobiele elektrische verwarming E19HDSEA3 van Mobiheat ook nog eens gecertificeerd. Namelijk met het Plus-X Award keurmerk voor functionaliteit en hoge kwaliteit.


De mobiele elektrische verwarming E19HDSEA3 is uitgeroepen tot beste product van 2012
De mobiele elektrische verwarming van Mobiheat is Plus-X Award gecertificeerd met het keurmerk voor functionaliteit en hoge kwaliteit.

De mobiele elektrische verwarming van Mobiheat is Plus-X Award gecertificeerd met het keurmerk voor functionaliteit en hoge kwaliteit.

De multifunctionele mobiele elektrische verwarming E19HDSEA3 van Mobiheat is sinds de zomer van 2012 verkrijgbaar. Dit model werd door de Plus X-Award jury met het keurmerk “beste product van 2012” uitgeroepen. Een van de doorslaggevende punten hiervoor was dat de mobiele elektrische verwarming van Mobiheat in zijn productklasse voorop loopt als het gaat om functionaliteit: naast de oorspronkelijke verwarmingsfunctie biedt deze mobiele verwarming ook nog een oplossing bij een defecte verwarmingsketel of het drogen van dekvloeren. Omdat de elektrische verwarming op veel manieren inzetbaar is, zorgde Mobiheat ervoor dat ze de concurrentie ver achter zich lieten in de categorieën “kwaliteit” en “functionaliteit”. Zo sleepte het bedrijf het keurmerk in de wacht.

Keurmerk functionaliteit

Het keurmerk functionaliteit kreeg de mobiele elektrische verwarming vanwege de multifunctionaliteit, antivriesgarantie en de eenvoudige & gebruiksvriendelijke bediening. We zien het keurmerk “functionaliteit” dan ook terug op meerdere niveaus bij de elektrische verwarming.

Enerzijds is het model voor meerdere doeleinden in te zetten: De mobiele elektrische verwarming is zowel te gebruiken voor verwarmen als drogen van dekvloeren. De functie om te verwarmen is automatisch in te stellen volgens de DIN 1264-4 norm (Europese norm voor het vloerdroogprogramma). Hierbij is er slechts een simpele handmatige handeling nodig om van functie te wisselen.

Anderzijds zijn er met de multi-energizer en drie voedingsaansluitingen (230V 16A, 400V 16A, 400V 32A) veel mogelijkheden om de mobiele elektrische verwarming in te zetten. Een ander pluspunt is het antivriesprogramma dat ook werkt wanneer de verwarming niet aan is. Dit programma slaat automatisch aan als de temperatuur onder de acht graden komt.
Omdat de montage van de elektrische verwarming ook op een van onze transportwagens mogelijk is, bent u zeker van een snelle en eenvoudige levering van het apparaat.

Keurmerk kwaliteit

De mobiele elektrische verwarming onderscheidt zich vanwege de grote bedrijfsveiligheid (veiligheidsklasse IP 54) en grote duurzaamheid van het product. Deze twee aspecten zijn vaak bepalend als het gaat om warmtevoorziening. De mobiele verwarming is dan ook uitgerust met een ruim scala aan veiligheidsfuncties. Denk bijvoorbeeld aan een:

  • luchtvulsysteem
  • veiligheidsventiel
  • temperatuurbegrenzing
  • schakelaar voor noodstroomvoorziening
  • speciale veiligheidsafdekking die ervoor zorgt dat de persoon die de mobiele verwarming bedient niet onder stroom komt te staan.

Ook uniek op de markt is de grote geïsoleerde verwarmingsketel die door het grote watervolume het risico op vervuiling minimaliseert.

De hoogwaardige pompen van Mobiheat maken het product qua duurzaamheid helemaal af. De pompen zijn erg robuust. De onderdelen van de pompen zijn zeer bestendig en garanderen naast de vlotte inzetbaarheid ook een lange levensduur en duurzaamheid van het product.

Meer informatie over Mobiheat en de mobiele elektrische verwarming.

Terug naar de startpagina van airco-klimaatbeheer.nl.